Samen Leren

Coaching & Remedial Teaching

Even voorstellen

Mijn naam is Debora Wennekes, eigenaar van Samen Leren Coaching & Remedial Teaching. Als bevoegd leerkracht heb ik in diverse delen van Nederland lesgegeven en dat heb ik altijd met veel plezier en toewijding gedaan.

Maar soms lopen dingen niet altijd zoals je wilt! Tijdens mijn ziekteperiode heb ik de tijd gehad om na te denken over mijn toekomst. Het ondersteunen van leerlingen waarbij het leren niet van zelf gaat, heeft mij altijd aangetrokken en zodoende is mijn droom ontstaan om een eigen remedial teaching praktijk te openen. Om een degelijk fundament te leggen heb ik ervoor gekozen om de Master Educational Needs te volgen.

Sinds 2020 ben ik lid geworden van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers: LBRT (https://www.lbrt.nl/ . Dankzij het lidmaatschap van de LBRT, diverse intervisiegroepen en het regelmatig lezen van vakliteratuur blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs.

Relevante opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb:

* 2022 Certificaat Taal in Blokjes

* 2022 Certificaat Speltherapie

* 2023 Master Educational Needs, domein Leren

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

U kunt een bericht sturen via onderstaand contactformulier. Ik zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Uiteraard deel ik uw gegevens niet met derden.